Συγκίνηση όλων μας: Μάχη για τη ζωή δίνει ο μικρός Σταύρος «Παράκληση της οικογένειας οι προσευχές μας»

13.01.2021



Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή, ο εντεκάχρονος Σταύρος από τον Αστρομερίτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη Γερμανία, μετά από μεταμόσχυεση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με ανάρτηση των United Bikers, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του μικρού Σταύρου, η μεταμόσχευση του εντεκάχρονου πέτυχε, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αφού έχει πολλές επιπλοκές, όπως μολύνσεις και φρικτούς πόνους, που ούτε η μορφίνη δεν καταπραΰνει τον πόνο του.

Ως εκ τούτου, οι γιατροί υπνωτίζουν τον μικρό Σταύρο, για να μην πονάει. «Έχει χάσει πολύ βάρος και κατά διαστήματα είναι ανορεξικός και αμίλητος», σημειώνουν στην ανάρτησή τους οι μοτοσικλετιστές.

Την Δευτέρα ο Σταύρος υποβλήθηκε εκ νέου σε επέμβαση με επιτυχία, για επανατοποθέτηση του καθετήρα μέσα στο κορμί του, αφού ο πρώτος μολύνθηκε και αφαιρέθηκε.
Παράκληση της οικογενείας, σύμφωνα με τους μοτοσικλετιστές, «οι προσευχές μας/σας, να γίνει καλά ο Σταύρος μας, αφού έχει πολλή δρόμο ακόμα μπροστά του. Οι Ενωμένοι μοτοσικλετιστές Κύπρου είναι στο πλευρό του συνεχώς. Εκ της οικογενείας, σας ευχαριστούμε!»

Υπενθυμίζεται ότι μήνυμα για τον μικρό Σταύρο είχε στείλει και η Ομόνοια, η οποία σε ανάρτησή της στο παρελθόν, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως περιμένει τον Σταύρο πίσω στο γήπεδο.

Πηγή: reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1165