Ξανά θλίψη: Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

13.01.2021



Θλίψη! Άφησε την τελευταία του πνοή γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Πέθανε μέσα στις γιορτές και η είδηση έγινε τώρα γνωστή.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook μας ενημέρωσε για το δυσάρεστο γεγονός.
Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Τσολακάκης λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
«Πληροφορηθήκαμε αρκετά καθυστερημένα πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα ένας ηθοποιός μας που ερμήνευσε αρκετούς μικρότερους ρόλους σε παλιές ελληνικές ταινίες ο Στέλιος Τσολακάκης, ένας ωραίος γόης του μουσικού μας θεάτρου γεννημένος το 33.καλο ταξίδι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρόσωπο γνωστό μέσα απ τις ταινίες του Ελληνικού κιν/φου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Επιθεωρησιογράφος και σεναριογράφος και στιχουργός («Θα φέρω γύρω τους μαχαλάδες», (Ζαμπέτας), «Ψεύτικη αγάπη», «Γιατί να σ’ αγαπώ», «Φεύγω μόνος μου», «Τα ματάκια μου»). Σκηνοθέτησε την ταινία ''Τέρμα τα δίφραγκα'' (1962). Το 1973 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εργάστηκε σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βίκυ Παππά.
Φιλμογραφία

Ο άνθρωπος του τρένου (1958)
Τα ντερβισόπαιδα (1960)
Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Νίκος-κουρέας και σκηνοθέτης της ταινίας]
Οι κατεργάρηδες (1963)





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok;

Υπόσχεται να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα... Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Το styling trick της Δωροθέας Μερκούρη που θα κάνει κάθε παλτό στη ντουλάπα σου να μοιάζει σαν καινούργιο Διάβασε περισσότερα


609