Συγκλονίζει η μαμά του 7χρονου Παναγιώτη: «Ας με έκλειναν για έναν χρόνο, με τα παιδιά μου υγιέστατα…»

12.01.2021



Η Μαρία Θρασυβούλου, μητέρα του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ και δίνει μια απ’ τις μεγαλύτερες μάχες, μίλησε στο Πρωτοσέλιδο και έδωσε το δικό της μήνυμα.

Αρχικά ανέφερε ότι «η κατάσταση του Παναγιώτη είναι σταθερή, εξακολουθεί να βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Οι γιατροί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επαναφέρουν το αναπνευστικό του. Έχουν γίνει πολλές εξετάσεις και αναλύσεις για να διαπιστωθεί ο λόγος που έφερε το μωρό σε αυτή την κατάσταση αλλά ακόμα δεν υπάρχει διάγνωση μετά από δύο μήνες».

Όπως ανέφερε και χθες στο SigmaLive, «ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή είναι μακριά από το σπίτι του, τα αδέρφια του. Η καραντίνα για τον Παναγιώτη είναι ότι μιλά με τον αδέρφια του μέσω βιντεοκλήσης, τον βλέπουν και τους βλέπει, υπάρχουν στιγμές που μου δείχνει την πόρτα αλλά και εγώ η ίδια δεν μπορώ να βγω έξω από τον θάλαμο γιατί είναι παρά πολύ επικίνδυνο. Όλα αυτά που διαβάζω καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μεν τραγικό το οικονομικό κομμάτι, αλλά μόνο αυτό είναι η καραντίνα. Τα υπόλοιπα για εμάς εδώ στο Ισραήλ είναι λεπτομέρειες».

Συμπλήρωσε ότι «πολύς κόσμος είχε κατακρίνει τη δική μου οπτική γωνία, αλλά είναι πραγματικά τρομερό να μην μπορείς να βγεις έξω από το δωμάτιο να φέρεις κάτι του παιδιού σου, αλλά πάνω απ όλα είναι τρομερό να ζεις σε ένα δωμάτιο με τόσο μηχανήματα γύρω σου, να βλέπεις το παιδί σου και να μην μπορείς να το βοηθήσεις. Άρα θα προτιμούσα να με κλείσουν στο σπίτι με όλη την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου υγιέστατα και ας με άφηναν ένα χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

 


Διαβάστε περισσότερα στο Famagusta.News



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


648