Απίστευτο βίντεο: Κάπνιζε σε ζωντανή σύνδεση ο Πρόδρομος Προδρόμου Το έκανε και σε τηλεδιάσκεψη λένε μαθητές

11.01.2021Σ'ένα όχι και τόσο συνηθισμένο στιγμιότυπο γίναμε μάρτυρες παρακολουθώντας την εκπομπή του Ανδρέα Δημητρόπουλου 'ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ'.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε καλεσμένο μέσω βιντεοκλήσης τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Πρόδρομο Προδρόμου. Ως εδώ καλά καλά θα πει κάποιος. Το επίμαχο όμως στιγμιότυπο που προκάλεσε ποικίλα σχόλια βρίσκεται στο 5:34 του βίντεο που επισυνάπτεται με τον υπουργό να φέρεται να κάνει σε ζωντανή σύνδεση χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μάλιστα μετά από αυτό το στιγμιότυπο υπήρξε σωρεία σχολίων με χαρακτηριστικότερο αυτό μαθητή που υποστήριξε πως σε τηλεδιάσκεψη του Πρόδρομου Προδρόμου με μαθητές ο υπουργός 'εππουφούριζε σαν τον Αιγύπτιο' όπως αναφέρεται αυτολεξεί.

Προκαλεί τουλάχιστον απορία, όσον αφορά το παράδειγμα που δίνει η κεφαλή του Υπουργείου Παιδείας καπνίζοντας σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση ενώ υπάρχουν και οι αναφορές πως το στιγμιότυπο επαναλήφθηκε και σε τηλεδιάσκεψη με μαθητές.

Δείτε το βίντεο και το στιγμιότυπο παρέα με το σχόλιο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: 

Πηγή: tothemaonline.com

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


733