Mόλις διέρρευσε Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

05.01.2021



 Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (05/01) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Διάσημοι ή Μαχητές; Χτες είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν με 10-5 των Διασήμων, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί μέσα από το spoiler - διαρροή του Athensmagazine.gr και σήμερα σας έχουμε το παρασκήνιο από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, πριν καλά καλά δοθεί το trailer του επεισοδίου της τρίτης στην δημοσιότητα!Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη μάχη της ασυλίας και έδωσαν για πρώτη υποψήφια την Αγγελική Λάμπρη, ενώ στο "τσακ" την γλίτωσε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος όπως φαίνεται έχει θέμα με την κοινή του επιβίωση με τους συμπαίκτες του αφού ψηφίστηκε παρότι αγωνιστικά χαρίζει αρκετές νίκες στην ομάδα του!

Πάμε όμως στα σημερινά. Τι θα δούμε απόψε και ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα θα δούμε ένα αγώνισμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Διασήμων μπας και καταφέρουν να κερδίσουν! Κάτι ανάλογο έγινε και χτες, αφού παρότι ο στίβος μάχης αρχικά φαινόταν δύσκολος, δεν ήταν εν τέλει αρκετά απαιτητικός!

Σήμερα ωστόσο αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κάνουν το "μπαμ" και να εξασφαλίσουν την ασυλία, με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση να είναι από την ομάδα των Μαχητών! Λέτε; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για την σίγουρη διαρροή εντός της ημέρας, αφού όμως σας τονίσαμε αυτό πρόκειται για αρχικές πληροφορίες και δεν είναι επιβεβαιωμένο 100%!

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


675