Βίντεο: Ο αρνητής που μπήκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας για να δείξει πως δεν έχει κορωνοιό 'Θα τους ξεσκεπάσουμε, κάνουν θέατρο'

05.01.2021



Με την κάμερα του κινητού του στο χέρι, ένας Κύπριος αρνητής της πανδημίας μπήκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να διαπιστώσει εάν υπάρχει … κορωνοϊός. Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο, ο νεαρός πήγε με το αυτοκίνητό του από την Λεμεσό στην Λευκωσία.

Όπως λέει στο βίντεο, στην Λεμεσό γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός καθώς έχει φίλους γιατρούς που τον ενημερώνουν. Έτσι, αποφάσισε να εισέλθει με διάφορες δικαιολογίες και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έτσι, αφού ο νεαρός Νεόφυτος μπούκαρε στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου την ώρα απαγόρευσης επισκεπτηρίων και παραβιάζοντας το διάταγμα που αφορά τα νοσηλευτήρια, προκλήθηκε αναστάτωση. Ο άνδρας προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την κατάσταση εντός του νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό δεν είναι όσοι μας παρουσιάζουν και ότι ο ιός δεν υπάρχει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ κύριος Χαριλάου, ανάφερε ότι πρόκειται για αρνητή του κορωνοϊού, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει καταδικαστέα αυτή την πράξη, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε καταγγελία. Όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και αναμένονται σύντομα περαιτέρω διευκρινίσεις. Δείτε το βίντεο:

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3420