Στο κόκκινο η αγωνία για τον 26χρονο Αδάμο - Δραματική έκκληση από την μητέρα του

03.01.2021



Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στο χωριό Άγιος Γεώργιος στην Λεμεσό, από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020. Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του, δεν κατέστη ακόμη δυνατόν να εντοπιστούν τα ίχνη του, με την οικογένειά του να απεθύνει δραματική έκκληση, σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον Αδάμο, να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

Σε δηλώσεις της στον REPORTER η μητέρα του 26χρονου Νίκη Νικολάου, ανέφερε ότι παρά τα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν από πολίτες, οι οποίοι ανέφεραν ότι είδαν τον Αδάμο σε διάφορα μέρη, και παρόλο που μέλη της οικογένειας έσπευσαν άμεσα στα σημεία, δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Την ίδια ωρα η κ. Νικολάου ανέφερε ότι από το σπίτι του έφυγε πεζός, αφού το αυτοκίνητό του είναι ακόμα σταθμευμένο στην οικία του και η τελευταία κλήση που έλαβε ο γιος της στο τηλέφωνο του, ήταν γύρω στη μία τα ξημερώματα. Η αγωνία της οικογένειας έχει φτάσει στο κόκκινο, εκφράζοντας φόβους, καθώς όπως υπέδειξε η μητέρα του «η ψυχολογική κατάσταση του Αδάμου είναι ιδιαίτερα κακή».

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κίτρινο φούτερ με σκούφο και πράσινη στρατιωτική φόρμα. Ο 26χρονος Αδάμος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την οικογένεια στους αριθμούς 96404707, 99584349, 99888140 ή με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1629