Aπίστευτη τραγωδία με τον «Άι Βασίλη» Νίκο Σπανό: Πέθανε την ώρα που μοίραζε δώρα (φωτος)

02.01.2021



Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης. Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον «πρόδωσε» η καρδιά του.

Ο Νίκος ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων το Δήμου Λαμιέων, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της Λαμίας, όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων.

Επίσης κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες ήταν ο Αι- Βασίλης που πρωταγωνιστούσε επίσης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του κυριολεκτικά πρόσφερε χαρά και χαμόγελα, καθώς υπέστη ανακοπή ντυμένος Αι- Βασίλης έχοντας μοιράσει δώρα σε μικρά παιδιά, σε συγγενικό του σπίτι.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης.

Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1752