Μαύρη πρωτοχρονιά στη Λάρνακα - Ξεψύχησε ο 35χρονος Χρίστος Χριστοδούλου στην άσφαλτο

31.12.2020



Δυστυχώς, σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, με θύμα τον 35χρονο Χρίστο Χριστοδούλου από τον Ψευδά, λοχαγός στην Εθνική Φρουρά και παντρεμένος και κάτοικος στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 35χρονος, ενώ κινείτο με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Μακαρίου στην Αραδίππου, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, καθώς η οδηγός επιχειρούσε να στρίψει σε δεξιά πάροδο. Ακολούθως, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε περίπου 150 μέτρα μακριά.

Από την βίαιη σύγκρουση, ο άτυχος 35χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο σημείο για εξετάσεις έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος. Σημειώνεται πως στη σκηνή βρέθηκε το κράνος του μοτοσικλετιστή και γίνονται εξετάσεις ώστε να διαφανεί κατά πόσο το φορούσε.

Ο άτυχος Χρίστος Χριστοδούλου, που είναι το 48ο θύμα που καταγράφεται στην μαύρη λίστα της ασφάλτου του 2020, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδάκι.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




10046