Έμιλυ Γιολίτη: Ντού της αστυνομίας σε οικία για εντοπισμό κατόχου account που την πρόσβαλε Τι συνέβη;

27.12.2020



Σε έρευνα σε οικία συγκεκριμένου προσώπου προχώρησε η αστυνομία στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό του κατόχου troll account στο twitter, το οποίο ανέβαζε διάφορα σχόλια για την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν στη offsite το περιστατικό και σημείωσαν ότι παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις. Το πρόσωπο δεν έχει συλληφθεί αφού η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία διερεύνησης. 

Πάντως η είδηση αυτή αναμένεται ότι θα προκαλέσει συζητήσεις, κυρίως μεταξύ χρηστών των social media, με τις δύο σχολές σκέψεις να προβάλουν τα επιχειρήματα τους .

Από τη μια η σχολή σκέψης που συμφωνεί με τέτοιου είδους ενέργειες, δηλαδή να εντοπίζεται ο χρήστης που διατηρεί troll ή ανώνυμους λογαριασμούς αν αυτός υπερβεί τα όρια δεοντολογίας ή αν προχωρά σε επιθέσεις επί προσωπικού. Από την άλλη είναι η άλλη σχολή σκέψης η οποία διαφωνεί σε κάθε είδους μορφής έλεγχο που μπορεί να εκληφθεί και ως καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου. 

Στην όλη εξίσωση αναμένεται ότι θα ενταχθεί και ο παράγοντας «πολιτικού προσώπου» και κατά ποσό αυτό θα πρέπει να επιδεικνύει μεγαλύτερη ανοχή σε επικριτικά ή και κοροϊδευτικά  σχόλια.

https://www.offsite.com.cy/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1087