Θλίψη για τον 11χρονο Ιάκωβο στο Παραλίμνι: Το αντίο του νονού του μας έκανε να βάλουμε τα κλάματα

26.12.2020



Σε βαθύτατο πένθος βυθίστηκε το Παραλίμνι για τον μικρό Ιάκωβο, το 11χρονο παιδάκι που “έσβησε” ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο Παραλίμνι. Μέσα σε μερικές ώρες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από μηνύματα για το μικρό παιδί που “έφυγε” τόσο ξαφνικά.

Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής ακαδημιών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και νωρίς σήμερα οι βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Η κηδεία του μικρού Ιάκωβου θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 11:00π.μ., στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.Η κηδεία θα μεταδίδεται ζωντανά για τους συγγενείς και φίλους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Ιερού Ναού. Ένα απο τα μηνύματα που ραγίζουν καρδιές είναι και του νονού του

“Έφυεν” ο “Νιάκωβος” μου. Έτσι τον έλεγε ο γιος μου. Ο βαφτιστικός μου, ο γιος μου. Ένα μωρό 11 χρονών. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Ένα μωρό όλο ζωντάνια. Κοινωνικός, “πασιαμάς”. Τι να πεις τζιήντους γονείς; Τι; Ότι έπρεπε να φύγει; Τζιαι γιατί; Ένα μωρό καλοσυνάτο. Έξυπνο. Που ήθελε να είναι μέσα σε όλα. Που έδινε και έπαιρνε αγάπη από όλους. Δεν υπάρχουν λόγια. Μαυρίζει η ψυσιή σου. Κουράγιο. Που να το’ βρεις; Πρέπει όμως. Μια λέξη στο μυαλό συνέχεια: Γιατί; Γιατί; Δεν το σηκώνει ο νους. Με τίποτα. Όσο δυνατός τζιαι να νομίζεις ότι είσαι, γονατίζεις. Καταλαβαίνεις ότι είμαστε ένα τίποτα. Ότι αγχώνεσαι για βλακείες. Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, εν τα μωρά σου. Όλα τα άλλα εν πελλάρες. Πέρνα χρόνο μαζί τους. Αγάπα τα. Μεν λέεις, αύριο. Μακάρι ο Θεός, να δώσει δύναμη. Τζιαι υπομονή. Α ρε Ιάκωβε. Που είσαι ρε φιλούι μου… Κλάμα, τζιαι πάλε κλάμα. Πόσο; Δεν το χωρεί ο νους. Με τίποτε. Δεν καταπίνεται. Με τίποτε. Και η ερώτηση, συνέχεια η ίδια. Συνέχεια. Γιατί;”

Διαβάστε περισσότερα στο Famagusta.News 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


10212