Απέραντη θλίψη στο Παραλίμνι για τον 11χρονο Ιάκωβο! Το σπαρακτικό αντίο του δασκάλου και φίλων του!

26.12.2020



Σε βαθύτατο πένθος βυθίστηκε το Παραλίμνι για τον μικρό Ιάκωβο, το 11χρονο παιδάκι που “έσβησε” ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο Παραλίμνι. Μέσα σε μερικές ώρες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από μηνύματα για το μικρό παιδί που “έφυγε” τόσο έξαφνα…

Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής ακαδημιών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και νωρίς σήμερα οι βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Η νενομισμένη νεκρότομη επί της σορού του άτυχου παιδιού ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα.

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία στο Παραλίμνι μετά τον θάνατο αγοριού ηλικίας 11 ετών τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγόρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.

Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο 11χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο 11χρονος απεβίωσε.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Οι ανακοινώσεις φίλων και οργανισμών σπαράζουν καρδιές. Ειδικά του δασκάλου του! Δείτε πιο κάτω

Πηγή: Famagusta.News





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7176