Δακρύσαμε: Ο μικρός που ράγισε καρδιές κάνοντας διαδικτυακό μάθημα

23.12.2020



Ο μικρός που ράγισε καρδιές κάνοντας διαδικτυακό μάθημα Η φωτο του μικρού που ράγισε καρδιές κάνοντας διαδικτυακό μάθημα Τα πράγματα στο σχολείο έχουν αλλάξει. Για όλα τα παιδιά. Μέχρι πέρσι οι μέρες στο σχολείο είχαν διάφορα συναισθήματα.

Γέλια, χαρές, ανυπομονησία για το καινούργιο. Ή ακόμη και κλάματα ή συγκρούσεις με φόβο για το άγνωστο. Λόγω της πανδημίας, το σχολείο έχει γίνει πολύ διαφορετικό από ότι το ξέραμε και αυτό ισχύει για όλον τον κόσμο. Σε όλα τα μέρη του κόσμου τα σχολεία λειτουργούν πολύ διαφορετικά από ότι ξέραμε. Στα περισσότερα η σχολική χρονιά είναι… διαδικτυακή… Τα μαθήματα γίνονται πίσω από έναν υπολογιστή.

Αυτή η φωτογραφία αντιπροσωπεύει πολλά ανάμικτα συναισθήματα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Τόσο των μικρών μας, όσο και δικών μας…

Η μαμά του μικρού Ezra, τράβηξε αυτή τη φωτογραφία και την ανέβασε στο Facebook.

«Μου ράγισε την καρδιά. Αφού τον τράβηξα αυτήν τη φωτογραφία τoν φώναξα να έρθει κοντά μου. Καθίσαμε κάτω στο πάτωμα, αγκαλιαστήκαμε και κλάψαμε μαζί. Του είπα «Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Θα το ξεπεράσουμε.» Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου μέχρι να θελήσει αυτός να φύγει. Τον επαίνεσα για το πόσο καλά τα πάει μέχρι τώρα και επέστρεψε στο μάθημα. Ήμουν δίπλα του.»

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά. Τα τρία από αυτά είναι σε σχολική ηλικία, ενώ έχουν και ένα μωράκι 8 μηνών. Εκείνη τη στιγμή οι γονείς βοηθούσαν και τα άλλα τρία παιδιά τους να μπουν στη διαδικτυακή τάξη τους.

Ήταν ακόμη μια μέρα στο σχολείο. Και υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν με φυσική παρουσία μαζί με τους συμμαθητές του και τη δασκάλα του. Ο μικρός που ράγισε καρδιές, δάκρυσε από απογοήτευση, επειδή ένιωσε ότι έμενε πίσω σε όσα γινόταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα όσα γινόταν πίσω από μια οθόνη. Αυτό μπορείς να το πάθεις και με φυσική παρουσία θα μου πεις. Αλλά γίνεται ακόμη πιο δύσκολο στο διαδικτυακό μάθημα.

Η μαμά του ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook για να ανοίξει ένας διάλογος σχετικά με αυτό. Μιας και είναι η νέα πραγματικότητα για πολλές οικογένειες σε όλον τον κόσμο. Το debate στα σχόλια ήταν αν θα πρέπει τα παιδιά να επιστρέψουν με φυσική παρουσία στο σχολείο ή όχι.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


843