Αδιανόητη τραγωδία: Παγκοσμίου φήμης μοντέλο πέθανε ξαφνικά 5 μέρες μετά τα γενέθλια της

23.12.2020



Θλίψη στο χώρο της μόδας έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος χαμός του διάσημου μοντέλου Stella Tennant. Μόλις στα 50 της χρόνια – γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια στις 17 Δεκεμβρίου η καλλονή από τη Σκοτία άφησε πίσω της τέσσερα παιδιά και ανείπωτη στεναχώρια στην οικογένειά της.

Τον περασμένο Αύγουστο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» η Stella χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου με τον φωτογράφο David Lanset με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά τα οποία είναι ηλικίας από 16 ως 22 ετών.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι της
Οι φίλοι της είναι συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό της. «Αγαπημένη μου Stella. Σε αγαπώ και θα μου λείψεις τόσο πολύ. Πόσο άσχημο νέο, ο χειρότερος τρόπος για να τελειώσει αυτή η εφιαλτική χρονιά», έγραψε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney για να συνεχίσει:

«Η καρδιά μου είναι δίπλα στην υπέροχη οικογένειά σου η οποία βιώνει αβάσταχτο πόνο. Έχω μείνει άφωνη. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένη μου. Η ψυχή και η εσωτερική σου ομορφιά ξεπέρασαν την εξωτερική τελειότητα, Stella. Μακάρι να ανέβεις ψηλά πάνω σε ένα άλογο και να έχεις πάντα γαλήνη και ηρεμία».

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3278