Ροδίνης Χριστοδούλου: Θλίψη για τον 36χρονο μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό. Καταλείπει 3 ανήλικα παιδιά!

19.12.2020



Στα μαύρα μία ακόμα οικογένεια λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων – Νεκρός 36χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην επαρχία Λεμεσού – Επιχειρούσε στροφή για να εισέλθει στο περβόλι του ο 86χρονος οδηγός του διπλοκάμπίνου οχήματος

Θλίψη για το νέο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 36χρονου μοτοσικλετιστή. Πρόκειται για τον Ροδίνη Χριστοδούλου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τη Λεμεσό.


Το δυστύχημα, συνέβη στις 9:15 σήμερα το πρωί στο δρόμο Αγίου Μάμα-Καπηλειού, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγουσε 86χρονος, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 36χρονος.

Σε δηλώσεις του για το θανατηφόρο δυστύχημα ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου ανέφερε ότι «86χρονος οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του με συνοδηγό τη σύζυγό του, όταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στροφή, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για το περβόλι του. Κατά την στροφή, συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 36χρονος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Το κράνος και η προστατευτική στολή που έφερε ο άτυχος Χριστοδούλου δεν στάθηκαν ικανά να του σώσουν τη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για διερεύνηση των αιτιών καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Όπως ανέφερε ο κύριος Γεωργίου «θα γίνει αναπαράσταση του δυστυχήματος, ώστε να διαφανεί η ακριβείς ταχύτητα και άλλες συνθήκες». Και είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίες θα αξιολογηθούν.

«Δεν πάμε καθόλου καλά…»

«Δυστυχώς δεν πάμε καθόλου καλά, πρέπει να αλλάξουμε, να μας προβληματίσει όλους. «Έχουμε φτάσει σε 47 νεκρούς και ενώ περνάμε μία περίοδο εγκλεισμού. Οι θανατηφόρες συγκρούσεις δεν έπαψαν να υπάρχουν και αυτό μας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο καθένας πρέπει να προβληματιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες του. Όσα μέτρα και αν πάρει η Αστυνομία, εάν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα» είπε ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχγείου.

«Τα δυστυχήματα που γίνονται είναι αδικαιολόγητα. Δεν γίνεται να σκοτώνονται οδηγώντας το αυτοκίνητο μόνοι τους στο δρόμο και το όχημα να ανατρέπεται, να αναπτύσσει ταχύτητα. Η Αστυνομία δε μπορεί να βρίσκεται σε κάθε μεριά του δρόμου» είπε ο κύριος Γεωργίου.

Πηγή: Cyprustimes.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


8424