Ο Λουκάς Φουρλάς κολυμπά στα παγωμένα νερά μαζί με OYKαδες - Οι "Μικροί Ήρωες" δεν είναι μόνοι (φωτος)

19.12.2020



Για 4η συνεχή χρονιά ο Λουκάς Φουρλάς, μαζί με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη, τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, τον Υποδιοικητή των ΟΥΚ και εφέδρους βατραχάνθρωπους, κολύμπησαν στα παγωμένα νερά, στέλνοντας το μήνυμα ότι βρίσκονται δίπλα στους Μικρούς Ήρωες, που δίνουν τη δική τους μάχη στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου. Έχουν την αγάπη, την αλληλεγγύη αλλά και την ουσιαστική στήριξη όλου του κόσμου, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο με τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοϊό.

"Τηρήσαμε και φέτος την υπόσχεση.Παρά τις δυσκολίες λόγω πανδημίας κολύμπησαμε για τους “Μικρούς μας Ηρωες” στο παιδοογκολογικο. Ευχαριστώ τους φίλους μου @AngelidesSavvas, Κων/νο Γιωρκατζη όσα αδελφια εφεδρους ΟΥΚ, ήταν και φέτος εκεί για τα μωρά μας και την ομοσπονδία Jet Ski" έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter, o Λουκάς Φουρλάς.

Υποστηρικτές της προσπάθειας η Αστυνομία Κύπρου, η Εθνική Φρουρά, το Ίδρυμα Ελπίδα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων & Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας και η CYjetski. Η εκκίνηση δόθηκε στην Ακτή Ολυμπίων και ο τερματισμός ήταν η αποβάθρα του παλαιού λιμανιού της Λεμεσού. Σε δηλώσεις του ο Λουκάς Φουρλάς ανέφερε ότι με ζεστή καρδιά κολύμπησαν και φέτος για ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Μονάδας στο Μακάρειο Νοσοκομείο και κάλεσε όλους να στηρίξουν οικονομικά και ψυχολογικά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο σκοπός και φέτος παραμένει ο ίδιος τόνισε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, σημειώνοντας ότι ανεξαρτήτως της θέσης που βρίσκεται κάποιος, όλοι μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά ανάφερε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, λέγοντας ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο.  

Ο Πρόεδρος της CYjetski Μάριος Καδής, σημείωσε ότι είμαστε εδώ και θα είμαστε για πάντα στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια. Ενώ, ο έφεδρος βατραχάνθρωπος Ανδρέας Καραμανής τόνισε ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει γι’ αυτό το σκοπό.

Στείλε κι εσύ το δικό σου μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης αυτά τα Χριστούγεννα, χαρίζοντας ελπίδα στους Μικρούς Ήρωες. Θερμή παράκληση είναι, όπως συνεισφέρετε με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

Εισφορές γίνονται με τους ακολούθους τρόπους:

Ίδρυμα Ελπίδα
•Ελληνική Τράπεζα
Αρ. Λογ.: 121-01-041524-01 «KOLYMPO GIA TOUS MIKROUS HRWES»
IBAN: CY81 0050 0121 0001 2101 0415 2401
BIC: HEBACY2N

Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας
•Τράπεζα Κύπρου
Αρ. Λογ.: 357029573293 «KOLYMPO GIA TOUS MIKROUS HRWES»
IBAN: CY22 0020 0195 0000 3570 2957 3293
BIC: BCYPCY2N

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω γκαλερί
tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1870