Άθως Γεωργίου: Θλίψη στην Αγία Νάπα για τον θάνατο του απο κορωνοιό Είναι πατέρας 7 παιδιών!

18.12.2020



Θλίψη σκόρπισε στην Αγία Νάπα η είδηση του θανάτου Δημοτικού Μηχανικού της πόλης, ο οποίος έφυγε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.
 
Ο Άθως Γεωργίου έφυγε, σε ηλικία 61 ετών, το πρωί της Παρασκευής από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε, με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο άτυχος Γεωργίου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, σε ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως έχασε ένα συνεργάτη, ένα φίλο «έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο, Κύριο και Μάγκα τον Άθω τον Γεωργίου. Η Αγία Νάπα έχασε έναν από τους τελευταίους που την αγαπούσαν παθολογικά , ένα άτομο ο οποίος με τις ιδέες του έβαλε την σφραγίδα του στην ανάπτυξη της τόσο ως δημοτικός μηχανικός ως και επίσης ως δημοτικός γραμματέας. Η Αγία Νάπα όλη πενθεί, όλοι κλαίμε, θα μας λείψεις Άθω. Τα συλλυπητήρια μου στη σύζυγο του Μαρία και στη οικογένεια του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
 

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέτου, σε δική του ανάρτηση τόνισε πως «σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο φίλος και συνεργάτης Δημοτικός Μηχανικός & Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου μας Άθως Γεωργίου. Ένας πολύτιμος συνεργάτης και οραματιστής που είχε αφιερώσει στην κυριολεξία την ζωή του στον σχεδιασμό και ανάπτυξη της πόλης μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει πως ο Άθως Γεωργίου διετέλεσε για 32 χρόνια Δημοτικός Μηχανικός, ενώ τα τελευταία χρόνια ασκούσε παράλληλα τα καθήκοντα του αναπληρωτή Δημοτικού Γραμματέα. Διακρινόταν για την εργατικότητα, το ήθος και την ευγένειά του. Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Μίτα με την οποία απέκτησε επτά παιδιά.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας σε έκτακτη συνεδρία του αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων – εργασιών του Δήμου Αγίας Νάπας για σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.
2. Όλες οι σημαίες που βρίσκονται σε δημόσια κτήρια και σε σημαντικά σημεία αναφοράς του Δήμου Αγίας Νάπας, θα κυματίζουν μεσίστιες για σαράντα μέρες.
3. Η κηδεία θα τελεστεί με δημοτική δαπάνη.
4. Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

«Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε. Καλό Παράδεισο. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

 

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1506