Αδιανόητη φρίκη στην Λάρνακα: 30χρονος Κύπριος κακοποίησε σεξουαλικά την συμβία του με κατσαβίδι!

18.12.2020



Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης γυναίκας οδηγήθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, με κατηγορούμενο τριαντάχρονο Ελληνοκύπριο, οι αποτρόπαιες πράξεις του οποίου προκαλούν οργή, αποτροπιασμό και φρίκη.

Ο 30χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμέτωπος με εννέα κατηγορίες, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας, άσεμνη επίθεση, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο κατηγορούμενος στις 8 Δεκεμβρίου 2020 σε χωριό στη Λάρνακα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, κακοποίησε σεξουαλικά, με τη χρήση κατσαβιδιού, τη συμβία του, ενώ την εξανάγκασε με τη χρήση βίας και απειλών, να υποκύψει στις αρρωστημένες του ορέξεις.


Επίσης, ο 30χρονος κατηγορείται πως κατά τον ίδιο χρόνο, αποπειράθηκε να έλθει σε παράνομη συνουσία με τη συμβία του, χωρίς την συγκατάθεση της, η οποία δόθηκε υπό το κράτος βίας ή φόβου σωματικής βλάβης.
Ο κατηγορούμενος, φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε την νεαρή, προκαλώντας της πραγματική σωματική βλάβη, ενώ ευρισκόμενος στο διαμέρισμα της παραπονούμενης, «την έβριζε με τέτοιο τρόπο ή κάτω από συνθήκες ώστε να ακουστεί από οποιοδήποτε πρόσωπο που βρισκόταν σε δημόσιο χώρο και με τέτοιο τρόπο που ενδέχετο να προκαλέσει σε παρευρισκόμενο πρόσωπο επίθεση». Παράλληλα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει.    
Η νεαρή μετά τις φρικτές πράξεις του 30χρονου προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, εξού και ο κατηγορούμενος άρχισε να την ενοχλεί και να τις αποστέλλει προσβλητικά μηνύματα, ενώ προσέγγισε οικείο της πρόσωπο, ώστε να πει στην παραπονούμενη να αποσύρει τις καταγγελίες εναντίον του.


Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας διέταξε την κράτηση του κατηγορούμενου, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1837