Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι: Τάμπλετ έξω από ΜΕΘ για τελευταίο αντίο συγγενών σε ασθενή κορωνοιού

04.12.2020



Δεκάδες iPads πάνω σε stands στοιβαγμένα σε μια αίθουσα. Μια εικόνα που φαινομενικά δείχνει να μην κρύβει τίποτα από πίσω… Ομως, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Τα ipads βρίσκονται σε νοσοκομείο, έξω από τη ΜΕΘ συγκεκριμένα και προορίζονται για να πουν οι συγγενείς το τελευταίο αντίο στους ανθρώπους που πεθαίνουν από κορωνοϊό… Δυστυχώς, μέσα από μια άψυχη οθόνη μπορεί να κρύβονται τα πιο δύσκολα συναισθήματα… Δυστυχώς, μέσα από μια οθόνη υπολογιστή οι συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τις οικογένειές τους που νόσησαν από κορωνοϊό και δεν κατάφεραν να επιβιώσουν… Και το δράμα αυτών των ανθρώπων – όσο και να θες να το περιγράψεις – δεν μπορείς…

Η φωτογραφία με τα iPads έξω από μια ΜΕΘ στις ΗΠΑ ανέβηκε στο twitter και δεν άργησε να γίνει viral. Τη μοιράστηκαν πάνω από 21.000 άνθρωποι. Την ανέβασε ο χρήστης με το username @roto_tudor που δηλώνει γιατρός. Και αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα στα νοσοκομεία των ΗΠΑ, της χώρας που θρηνεί 276.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Όπως λέει, τα iPad «προετοιμάζονται για εικονικές τελευταίες επισκέψεις σε ΜΕΘ» από έναν γνωστό του γιατρό. Είναι, τις μέρες του κορωνοϊού, μια πολύ συνηθισμένη πρακτική στα νοσοκομεία των ΗΠΑ, που απαγορεύουν τις επισκέψεις ακόμη και για το τελευταίο αντίο ώστε να περιορίσουν όσο μπορούν τη διασπορά του κορωνοϊού.

Πηγή: ethnos.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


854