Αδιανόητο: Καθηγητής μουσικής στην Λεμεσό απαιτεί από μαθητές να του στέλνουν βίντεο τους στο κινητό του αλλιώς θα τους μηδενίσει!

01.12.2020Σε μία αδιανόητη πράξη προχώρησε καθηγητής μουσικής σε σχολείο της Λεμεσού, που έχει θορυβήσει γονείς και μαθητές.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Themaonline, ο εν λόγω «καθηγητής» απαιτεί από τους μαθητές να του στέλνουν βίντεο με τους εαυτούς τους να τραγουδούν, στο κινητό του τηλέφωνο. Σε αντίθετη περίπτωση θα μηδενίσει τη βαθμολογία τους.

Τα παιδιά έμειναν άναυδα από τις παράλογες «πρακτικές» που εφαρμόζει ο καθηγητής τους, αφού πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο και προφανώς είναι παραπάνω από αχρείαστο αυτό που τους ζητά να κάνουν.

Ακόμη και στην περίπτωση εξ αποστάσεως μαθήματος, η απευθείας αποστολή βίντεο στο κινητό του καθηγητή, είναι παράλογη. Κάποιοι μαθητές ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι και μας μετέφεραν τα όσα παράλογα συμβαίνουν. 

Όπως ήταν φυσικό οι συνομιλίες μεταξύ των γονέων πήραν «φωτιά», με τους ίδιους να προσπαθούν να μάθουν περισσότερα από τα παιδιά τους. 

Το Themaonline δεν δημοσιοποιεί το όνομα του σχολείου για σκοπούς προστασίας των παιδιών. Ωστόσο είμαστε στη διάθεση της Επιτρόπου Προστασίας του Παιδιού και της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για περεταίρω διερεύνηση του όλου ζητήματος.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


667