Να τον στηρίξουμε όλοι: Ο 28χρονος Δημήτρης απο την Δερύνεια θα κολυμπήσει 2χλμ για τα παιδιά με αυτισμό

28.10.2020



Ο Δημήτρης είναι 28 ετών και ένας πολύ δραστήριος νεαρός άνδρας που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Είναι κολυμβητής στους ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μέλος της ομάδας ποδηλασίας της Αμμοχώστου, κάνει καταδύσεις επίσης με τον μπαμπά του, περπατά κάθε μέρα περίπου 10km.

Μία ομολογουμένως συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς προγραμματίζει ο Δημήτρης Γιάννη από την επαρχία Αμμοχώστου την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, ο οποίος θα κολυμπήσει 2 χιλιόμετρα στην παραλία Προσκόπων στον Κάππαρη για να ενισχύσει οικονομικά το πρόγραμμα Smile για παιδιά με αυτισμό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Μάλιστα η ίδια η Πρόεδρος του Autism Support Famagusta, Χρύσω Προδρόμου, εξέφρασε την περηφάνια της για τον “θαυμάσιο νεαρό άνδρα”, όπως δίκαια τον χαρακτήρισε, που ονομάζεται Δημήτρης Γιάννη και ο οποίος ανήκει στο φάσμα του Αυτισμού, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργός, αθλητής και εργάζεται στη Δερύνεια και θα συμβάλει με τον δικό του τρόπο για το πρόγραμμα “Smile”.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γιάννη
Ο Δημήτρης είναι 28 ετών και ένας πολύ δραστήριος νεαρός άνδρας που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Είναι κολυμβητής στους ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μέλος της ομάδας ποδηλασίας της Αμμοχώστου, κάνει καταδύσεις επίσης με τον μπαμπά του, περπατά κάθε μέρα περίπου 10km. Αγαπά τα ζώα, αλλά ειδικά τον σκύλο του. Εργάζεται με μερική απασχόληση στον παιδικό σταθμό της Δερύνειας, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εκπαιδεύεται στο Aquademy Leisure Centre στο Φρέναρος από τον Χάρη Τζιωρτζή (Aquademy).

Στην ανάρτησή της η Πρόεδρος του Autism Support Famagusta, ανέφερε ότι “είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για όλα τα επιτεύγματά του και την πρόοδό του.”

Με την υποστήριξη των γονέων του, αποφάσισε να κολυμπήσει 2 χλμ στην παραλία Προσκόπων για να ενισχύσει οικονομικά για το πρόγραμμα Smile, Παραλίμνι.

Υποστηρίξτε τον Δημήτρη στο Χορηγούμενο κολύμπι του με τους ακόλουθους τρόπους:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ACCOUNT ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
A / C NO . 483-01-720001-01
ΙΒΑΝ. CY86 0050 0483 0004 8301 7200 0101
SWIFT (BIC) HEBACY2N

Ή μέσω του ιστότοπου μας του Σωματείου:
https://www.autismsupportfamagusta.com/donate

Πηγή: Famagusta.News

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


535