Χριστιάνα Γεωργίου: Θρήνος στην Λάρνακα για την 45χρονη "Η ζωή κάποτε είναι φοβερά άδικη..."

26.10.2020H Xριστιάνα Γεωργίου έχασε την μάχη με την ζωή χθες Κυριακή μόλις στα 45 της χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο. Πολλά μηνύματα κατέκλυσαν τα social media απο αγαπημένα της πρόσωπα με το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη, του οποίου είναι ξαδέρφη του να γράφει τις δικές του σκέψεις αυτές τις δύσκολες ώρες

«Η Χριστιάνα μας διαγνώστηκε με καρκίνο. Το αντιμετώπισε με φοβερή αξιοπρέπεια και δεν ήθελε να το μάθουμε κανένας. Ήθελε να δώσει τη μάχη της χωρίς να επηρεάζει τους γύρω της. Ύπουλη αρρώστεια. Την καταταλαιπώρησε και την κατέβαλε. Στο τέλος βασανίστηκε. Φτάνεις σε ένα σημείο που σκέφτεσαι τη λύτρωση.

Είναι για μας δύσκολο να κατανοήσουμε τη σημερινή πραγματικότητα. Πως να συμβιβαστείς με την απώλεια ενός τόσο στενού ανθρώπου; Με τόσες κοινές εμπειρίες, σε τόσο νεαρή ηλικία; Νιώθεις ότι μαζί πεθαίνει ένα κομμάτι του εαυτού και του μυαλού σου.

Οι σκέψεις μας με τις δύο πολυαγαπημένες της κόρες που εγκαταλείπει σε τέτοια τρυφερή ηλικία. Και στο σύζυγο της Γιώργο που στάθηκε αρχοντικά και συνεχώς δίπλα της. Άνθρωπος. Και στη θεία μου που δέχτηκε τόσα πλήγματα. Μεγάλες αγάπες τα αδέλφια της Γιώργος, Σάββας και Ξένια. Δεν μπορείς να πεις και γράψεις τίποτε για τόσο πόνο.

Ξαδελφούλα μου αγαπημένη καλό δρόμο. Κάποτε τούτος ο κόσμος δεν αντέχει τόση καλοσύνη και τέτοιο πλατύ χαμόγελο. Σε αγαπήσαμε και θα σε αγαπάμε. Κρίμα και άδικο. Αυτό: κρίμα και άδικο… »

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα
3898