Βίντεο-Απίστευτα πράγματα: Ολόκληρη οικογένεια με κορωνοϊό "Δεν απαντάει κανείς να τους ενημερώσουμε"

24.10.2020



Καταγγελίες κατά του Υπουργείου Υγείας και της Ομάδας Ιχνηλάτησης έκανε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» μητέρα μαθητή, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όλα άρχισαν όταν συμμετείχε σε τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο ο γιος της μέσω της ΚΟΠ την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με την καταγγελία κανένας δεν τους είχε στείλει τα αποτελέσματα των τεστ μέχρι και την Κυριακή, ενώ από μόνη της βρήκε τα τηλέφωνα και έμαθε ότι ο γιος της είναι θετικός.

Το βράδυ της Κυριακής επικοινώνησε μαζί της η Ομάδα Ιχνηλάτησης για να της πει ότι είναι θετικός ο γιος της, και στη συνέχεια η ίδια ενημέρωσε τις επαφές του.

Πρόσθεσε ότι τώρα βρίσκονται όλοι καραντίνα στο σπίτι, ενώ έχουν μεγαλύτερο γιο, ο οποίος είναι φοιτητής, έκανε το τεστ την Τρίτη το απόγευμα, ενημερώθηκε ότι είναι και αυτός θετικός αλλά κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει από την ιχνηλάτηση για να δώσει και αυτός τις επαφές του.

Κατήγγειλε ότι δεν απαντούν κανένα τηλέφωνο, ούτε το 1412, ούτε τα πέντε τηλέφωνα της ιχνηλάτησης.

Μάλιστα, δύο ημέρες μετά το τεστ του γιο της, αυτή και ο άντρας της ανέπτυξαν συμπτώματα αλλά δεν απαντάει κάποιος τα τηλέφωνα για να τους ενημερώσει τι πρέπει να κάνουν.

Σημείωσε ότι είναι υπεύθυνα άτομα και δεν θέλουν να βγουν έξω χωρίς να τους πουν, και το μόνο που παρακαλούν είναι να μην χειροτερεύσουν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2269