Συνεχίζεται ο σάλος με την βάφτιση στην Λεμεσό: Έδωσαν στην δημοσιότητα εικόνες με μώλωπες του βρέφους

22.10.2020



Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο το ζήτημα που προέκυψε μεταξύ οικογένειας που βάφτισε το μωράκι της και του ιερέα που έκανε την τελετή, για βάναυση-όπως αναφέρει η οικογένεια-βάπτιση του βρέφους στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Παλώδια. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις διαστάσεις που έλαβε το όλο θέμα, η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ενώ ζητεί και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αθανάσιο με την επιστροφή του από το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, μέσω του δικηγορικού γραφείου Α. ΚΑΡΙΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε, που την εκπροσωπεί,  η οικογένεια απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι η αντίδραση της προκλήθηκε λόγω της εφαρμογής των νέων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας εντός της εκκλησίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως το παράπονο της εστιάζεται στη συμπεριφορά του ιερέα κατά τη διάρκεια της βάπτισης.
Όπως σημειώνει σε γραπτή δήλωση, για την εφαρμογή των εν λόγω μέτρων η οικογένεια είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων από τον ίδιο τον ιερέα από την Παρασκευή, ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος για οποιαδήποτε αναστάτωση την ήμερα της βάφτισης.

«Η πιο πάνω θέση της οικογένειας υποστηρίζεται άλλωστε και από το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι αρκούντως διαφωτιστικό. Η οικογένεια δεν είχε ουδεμία πρόθεση να έλθει σε αντιπαράθεση με τον ιερέα. Η έγνοια και το πρώτιστο μέλημα της οικογένειας ήταν και παραμένει να είναι η ασφάλεια του βρέφους, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Πηγή: https://cyprustimes.com/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4089