«Θα ζω με το θάνατο του όλη μου τη ζωή». H απολογία για τον άτυχο 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου

01.10.2020



«Ζητώ συγχώρεση με όλη μου τη ψυχή… Θα ζω με το θάνατο αυτού του ανθρώπου για όλη μου τη ζωή» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο Ρώσος οδηγός, το όχημα του οποίου ενεπλάκη στο φοβερό θανατηφόρο τροχαίο της 28ης Νοεμβρίου 2019, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος Παναγιώτης Χριστοφόρου.

Το φοβερό θανατηφόρο που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, συνέβη όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χριστοφόρου προσέκρουσε βίαια και με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το SUV όχημα του ο Ρώσος υπήκοος, που διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και χημικών ουσιών. Ο άτυχος Παναγιώτης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ενώπιον και συγγενών του άτυχου Παναγιώτη που βρίσκονταν στην αίθουσα του Δικαστηρίου και παρακολουθούσαν τη διαδικασία, ο 51χρονος Ρώσος απάντησε στις ερωτήσεις της υπεράσπισης και για τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι φιλικού του προσώπου και παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, γιατί ήταν λυπημένος, όπως είπε, για το θάνατο φίλης του. Είπε ότι άφησε το αυτοκίνητο του στο σπίτι του φίλου του και τον μετέφερε άλλο πρόσωπο στη δική του οικία. Είπε ότι όταν έφτασε σπίτι του δεν ανέβηκε στο δωμάτιο του για να μην ξυπνήσει την οικογένεια του και ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται ότι πήρε άλλο αυτοκίνητο και οδήγησε προκαλώντας στη συνέχεια το δυστύχημα. Είπε μάλιστα ότι θυμάται μόνο ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο. Και ισχυρίστηκε ότι δε συνηθίζει να πίνει.

Πηγή: cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2356