Κύπρος Κατεχόμενα: Νεκρή 30χρονη μητέρα Κατάπιε σακουλάκι με 7 γραμμάρια κοκαλινης

29.09.2020



Εγκεφαλικά νεκρή διαγνώστηκε 30χρονη μητέρα η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου από τις 18 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο η άτυχη 30χρονη βρισκόταν με παρέα σε χώρο διασκέδασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια, αφού μπήκαν στο αυτοκίνητο η ψευδοαστυνομία τους σταμάτησε για έλεγχο.

Εκεί η 30χρονη κάτω από συνθήκες που δεν διευκρινίζονται φέρεται να κατάπιε ένα πλαστικό σακούλι που περιείχε 7 γραμμάρια κοκαΐνης, αφού φοβήθηκε μήπως τα εντοπίσουν στην κατοχή τους. Αργά το απόγευμα η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, ενώ οι άλλοι τρεις συνεπιβάτες της στο όχημα, συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές.

Δυστυχώς στις 29 Σεπτεμβρίου η 30χρονη μετά από σχετικά τεστ, διαγνώστηκε ως εγκεφαλικά νεκρή με τους οικείους τους να παίρνουν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα (Gundem Kibris) η 30χρονη Buğra Nil Kaptan αφήνει ορφανά τα δύο της παιδιά.

tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3691