Σύζυγος ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσει

28.09.2020



Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία, μετά την αποκάλυψη πως η σύζυγος του Τούρκου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Εμρέ Ασίκ, είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει, προκειμένου να του πάρει την περιουσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύζυγος ποδοσφαιριστή Γιαγκμούρ Ασίκ προσέφερε αμοιβή 1.3 εκ. δολαρίων στον εκτελεστή, ώστε να βγάλει τον άντρα της από τη μέση και στη συνέχεια να βρει μέρος να θάψει το πτώμα.

Η γυναίκα του Εμρέ Ασίκ με τον Έρντι Σουνγκούρ και οι δύο τους θα κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τον εισαγγελέα της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτσε, η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε αρχικά από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της.

“Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα”, είπε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.

Στη συνέχεια, αυτός προέτρεψε την μητέρα τριών παιδιών να πάει σε έναν επαγγελματία δολοφόνο που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων. Μάλιστα, η γυναίκα παρείχε ένα όπλο στον δολοφόνο και έψαξαν σε αγροτικές περιοχές για να βρουν ένα “ασφαλές μέρος” για να θάψουν τον πρώην ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα ο δολοφόνος θα τον σκότωνε. Την τελευταία στιγμή, ο επαγγελματίας δολοφόνος παραιτήθηκε από το σχέδιο και τα είπε όλα στην αστυνομία.

Η Γιαγκμούρ και ο 46χρονος Εμρέ παντρεύτηκαν στη Γαλλία το 2012 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης διαζυγίου αφού η γυναίκα του κατηγορήθηκε ότι είχε παράνομη σχέση, οδηγώντας στις φερόμενες απόπειρες της να τον σκοτώσει.

Ο Εμρέ Ασίκ υπήρξε από τους διασημότερους Τούρκους ποδοσφαιριστές έως το 2010, υπηρετώντας και τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας, αλλά και την Εθνική σε 53 ματς. Ο Τούρκος σέντερ μπακ παραλίγο, εξαιτίας της γυναίκας του, να έχανε τη ζωή του σε ηλικία 46 ετών.

showbizcyprus.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


658