Καταγγελία σοκ για Κύπριο ασθενή: Διέκοψαν επέμβαση, τον έντυσαν και τον έστειλαν σπίτι του μετά από γενική αναισθησία (video)

28.09.2020



Καταγγελία που μόνο πρωτοφανής και απίστευτη μπορεί να χαρακτηριστεί από τον βουλευτή Ζαχαρία Κουλία. Γιατροί, διέκοψαν επέμβαση, έντυσαν τον ασθενή μέσα στο χειρουργείο και του έδωσαν εξιτήριο με το αιτιολογικό ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι για να νοσηλευτεί, αναφέροντας του ότι το… δεύτερο part της εγχείρησης θα το έκαναν άλλη μέρα. «Από τύχη δε θρηνούμε απώλεια ζωής» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA ο Bουλευτής.

Ο ασθενής ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε εγχείρηση κιρσοκήλης και σε επέμβαση στο ουροποιητικό σύστημα, συνολικής διάρκειας δύο ωρών και 40 λεπτών. «Εισήχθη κανονικά στο χειρουργείο, υποβλήθηκε σε γενική αναισθησία, ωστόσο δύο ώρες μετά η επέμβαση διακόπηκε και αφού έντυσαν τον ασθενή εντός του χειρουργείου του είπαν να φύγει γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι» όπως λέει ο κύριος Κουλίας.

«Μετά από επέμβασή δύο ωρών του είπαν να πάει σπίτι του. Όχι μόνο δεν είχαν κρεβάτι αλλά ούτε μία καρέκλα να φέρει το νου του. Κτυπούσε  ολοκίτρινος στους τοίχους δεξιά και αριστερά, ζήτησε την βοήθεια ασθενών να βρει την έξοδο και πήγε απέναντι σε ένα καφέ και παρήγγειλε νερό».

«Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί έγινε αυτό. Ένας άνθρωπος ο οποίος αφού πληρώνει το ΓεΣΥ αβέρτα-κουβέρτα χρήματα, σου λέει να τον βάλουμε ξανά χειρουργείο από την αρχή. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Και του ασθενούς δεν του είπαν ότι θα κάνουν αυτή τη δουλειά. Το αποφάσισαν από μόνοι τους. Είναι όπως τη σειρά που παίζει σήμερα, αύριο. Αυτό από μόνο του καταδεικνύει την αθλιότητα του συστήματος υγείας» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κουλίας. Ο Ζαχαρίας Κουλίας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το θέμα ενώπιον της Βουλής.

cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


737