Έκτακτο: Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου στη Λεμεσό - Όλες οι λεπτομέρειες

25.09.2020Νέο κρούσμα εντοπίστηκε σε σχολείο, λίγες ώρες μετά και από την δίωρη αποχή των μαθητών από τα μαθήματα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, αυτή τη φορά αφορά μαθήτρια σε Λύκειο στη Λεμεσό, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να τίθενται σε συναγερμό και να βρίσκονται επί ποδός. Η μαθήτρια βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.
 
Σε αυτοπεριορισμό έχουν τεθεί και οι συμμαθητές και οι εκπαιδευτικοί της, ενώ έχουν αρχίσει και οι διαδικασίες απολύμανσης του σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε ακόμη ένα κρούσμα σε σχολείο, που αφορεί μαθήτρια σε σχολείο της Λάρνακας και συνδέεται με το cluster του Εθνικού Άχνας, ενώ πριν από αυτό έχει ανακοινωθεί  θετικό κρούσμα και σε Ειδικό Σχολείο στη Λάρνακα. Εξάλλου, θετική στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ακόμη μία μαθήτρια από σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης, στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ενώ το πρώτο κρούσμα ήταν ο καθηγητής που δίδασκε σε απογευματινά σχολεία.

Από τα κρούσματα σε σχολεία έχουν επηρεαστεί έξι σχολεία, ενώ αυτή τη στιγμή, έχει εφαρμοστεί και η εξ αποστάσεως διδασκαλία. 

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤέσσερις γνωστές Κύπριες σου δείχνουν fashionable τρόπους να φορέσεις τα biker shorts σου

Styling Tips για το φθινόπωρο και πάρε τη μόδα με το μέρος σου Διάβασε περισσότερα

Και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τοπ που είχαν φορέσει η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια Διάβασε περισσότερα

«Beauty Αwards»: Ποιές επώνυμες Κύπριες ξεχώρισαν στο ροζ χαλί στο σκαλί Αγλαντζιάς Διάβασε περισσότερα


140