Εξέλιξη ΣΟΚ: Μετά την Νέα Σαλαμίνα και άλλη ομάδα στην Α' Κατηγορία ανακοίνωσε 17 νέα κρούσματα!!

23.09.2020

Καταιγισμός εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά και τα θετικά κρούσματα στον Εθνικό Άχνας, τα οποία πλησιάζουν τα θετικά κρούσματα της Νέας Σαλαμίνας, η οποία απαριθμεί είκοσι ασθενείς. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Άχνας, τα κρούσματα είναι δεκαεπτά, παρότι ο πρόεδρος του Εθνικού, έκανε προηγουμένως λόγο για 22, και τα οποία αφορούν 13 ποδοσφαιριστές και τα 4 μέλη που βρίσκονται γύρω από την ομάδα της Άχνας.

«Είναι απίστευτο, ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να μας συμβεί. Τι να πω; Δεν έχω λόγια», ανέφερε ο κ. Φιλίππου. Μετά από τα απανωτά κρούσματα, σε τεστ αναμένεται να υποβληθεί και η ομάδα κάτω των 19 ετών, αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αγωνίστηκαν την Κυριακή με τη δεύτερη ομάδα. Τόσο η διοίκηση του Εθνικού, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ενώ ο αγώνας με τον Άρη για το Κύπελλο, έχει αναβληθεί.

Την ίδια κατάληξη αναμένεται να έχει και ο αγώνας απέναντι στην Ανόρθωση, για το πρωτάθλημα, που είναι ορισμένος για την ερχόμενη Κυριακή. Υπενθυμίζεται ότι από τεστ περνά και η ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα αγωνίστηκε με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς

Τέσσερις γνωστές Κύπριες σου δείχνουν fashionable τρόπους να φορέσεις τα biker shorts σου

Styling Tips για το φθινόπωρο και πάρε τη μόδα με το μέρος σου Διάβασε περισσότερα