Θρήνος στη Λάρνακα για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Παρασκευά Eντοπίστηκε στα συντρίμια 7 ώρες μετά!

22.09.2020



Θρήνος στην Αραδίππου για τον αδόκητο θάνατο του 22χρονου Παρασκευά Χατζησοφόκλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Ο Πάρης, όπως τον φώναζαν συγγενείς και φίλοι, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς tattoo artist της Λάρνακας και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη και συγκλονισμό στην πόλη και επαρχία.

Ο 22χρονος Παρασκευάς είχε διακριθεί για την τέχνη του, ενώ μεγάλη αγάπη έτρεφε για την μουσική και το skateboarding.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 5π.μ. της Κυριακής, στην λεωφόρο Αρτέμιδος, στην Λάρνακα, όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά το μνημείο πεσόντων ΕΛΔΥΚ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που ο 22χρονος οδηγούσε, παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε εκτός δρόμου και αφού πέρασε από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων περίπου, ακινητοποιήθηκε σε καλαμιώνα.Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανένα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ιδιοκτήτης παρακείμενου υποστατικού, εντόπισε το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 22χρονο. Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Ακολούθως ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5277