Σοκαριστικό τροχαίο για Ελληνίδα δημοσιογράφο

21.09.2020



Το σοκαριστικό σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και προκλήθηκε όταν διερχόμενο όχημα παραβίασε STOP. Για ποια δημοσιογράφο πρόκειται;

Η Ξένια Γώγου, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alter και Epsilon, ανέβασε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο και ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της και τη γλίτωσε με ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο.

«Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το είδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει όλους εκείνους που σκέφτονται να περάσουν τα stop χωρίς να σταματήσουν είτε γιατί βιάζονται είτε γιατί «δεν τα βλέπουν»! Και επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά για τα ελληνικά νοσοκομεία ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΚΑΤ και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ήταν άψογοι! Εγώ την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει! Αυτό να υπάρχει στο μυαλό όλων σε κάθε stop!!! Μια εβδομάδα μετά ευτυχώς η κατάσταση είναι καλύτερη από την φωτογραφία…» ήταν η ανάρτηση της Ξένιας Γώγου.

Δείτε την ανάρτησή της! Σοκαριστική η φωτογραφία και όσα αποκάλυψε!

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


850