Mαθήτρια Λυκείου της επαρχίας Αμμοχώστου θετική στον κορωνοϊό Όλες οι πληροφορίες

21.09.2020



Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο  Λύκειο Κοκκινοχωρίων στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μαθήτρια η οποία ήταν ανάμεσα στα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Υγείας.

Όπως μαθαίνουμε, σε αυτοπεριορισμό έχουν τεθεί 40 περίπου συμμαθητές της τάξης της και αριθμός εκπαιδευτικώ, ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις από μερίδα μαθητών οι οποίοι είχαν κοινά μαθήματα με την εν λόγω μαθήτρια.

Σημειώνεται δε, πως η μαθήτρια παρουσίασε συμπτώματα την Παρασκευή και έκανε το τεστ με το αποτέλεσμα να βγαίνει θετικό, ενώ την ίδια ώρα διευκρινίζεται πως η μαθήτρια  δεν συνδέεται με τον εκπαιδευτικό που βρέθηκε θετικός στο ιό την ίδια ημέρα. 

Όπως πληροφορούμαστε,  οι χώροι του Λυκείου απολυμάνθηκαν χθες και οι υπόλοιποι μαθητές πήγαν κανονικά σχολείο.

Γίνεται ιχνηλάτηση και διευθετούνται ραντεβού 

Σε παρέμβαση της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», η λειτουργός Τύπου του Υπ. Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως «γίνεται  διερεύνηση από την ώρα που έγινε εφικτή η επικοινωνία με το άτομο αυτό. Έχει ενημερωθεί και η διεύθυνση της σχολικής μονάδας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, έχουν δοθεί οδηγίες και στους υπόλοιπους μαθητές που ήταν στενές επαφές με το συγκεκριμένο παιδί και δοθεί οδηγίες και στο εκπαιδευτικό προσωπικό όπως παραμείνουν στο σπίτι τους.» 

Σημείωσε δε, πως «γίνεται ιχνηλάτηση και διευθετούνται ήδη ραντεβού για δειγματοληψίες. Εμείς αντιμετωπίζουμε και αυτό το κρούσμα ως ένα νέο περιστατικό  κορωνοϊού και τυγχάνει της ίδιας διαχείρισης που τυγχάνουν όλα  τα υπόλοιπα.»

​​



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


387