Δυστυχώς! Κώστας Σόμμερ: Η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε στην 8η εβδομάδα της κύησης

19.09.2020



Δυσάρεστα νέα για τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, που πριν από περίπου έναν μήνα έγινε γνωστό πως θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του znews.gr, δυστυχώς η εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης Παπαδάκη δεν ολοκληρώθηκε, καθώς απέβαλε στην 8η εβδομάδα της κύησης.

Η 26χρονη make up artist έχει επιστρέψει στις αθλητικές της δραστηριότητες, τις οποίες είχε διακόψει λόγω της εγκυμοσύνης, ωστόσο, όπως διαβάζουμε, τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Σόμμερ επιθυμούν σύντομα να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι και είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν ξανά μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί. Ο 45χρονος ηθοποιός, άλλωστε, έχει εκφράσει επανειλημμένα στο παρελθόν τη μεγάλη επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κώστας Σόμμερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε με νόημα στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η ζωή δεν είναι για να αποφεύγουμε τα χτυπήματα αλλά για να συλλέγουμε τα σημάδια, που αποδεικνύουν τις μάχες που έχουμε περάσει και ακόμα στεκόμαστε όρθιοι, έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα με χαμόγελο».

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1130