Μητροπολίτης Κιτίου: Θετικός στον κορωνοϊό μετά από 2ο τεστ Λεπτομέρειες!

18.09.2020



Θετικός στον κορωνοιό ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος, όπως κατέδειξε το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μέσω του Ινστιτούτου Γενετικής σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times. Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης βρισκόταν ήδη σε αυτοπεριορισμό.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως δημοσίευσε την Τετάρτη η Cyprus Times, τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό δύο υπάλληλοι της Μητρόπολης με αποτέλεσμα να τεθούν άμεσα σε καθεστώς αυτοπεριορισμού τόσο ο Μητροπολίτης Κιτίου, πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον, όπως και ο Μητροπολίτης Ταμασού με τον οποίο είχαν σύντομη συνάντηση.

Ο Μητροπολίτης είχε υποβληθεί σε τεστ της προηγούμενες ημέρες ιδιωτικά το οποίο ήταν αρνητικό. Επανέλαβε την εξέταση στο Ινστιτούτο Γενετικής το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, οι δύο εργαζόμενοι της Μητρόπολης Κιτίου θετικοί στον ιό, ανήκουν στο cluster της οικογένειας στη Λάρνακα με τα 16 άτομα. Όσον αφορά τον Μητροπολίτη Ταμασού, είναι αρνητικός στον κορωνοϊό ωστόσο παραμένει σε αυτοπεριορισμό, όπως πληροφορούμαστε.

Πηγή: Cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


785