Οι υπεραγορές Αλφαμεγα στέκονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου

05.08.2020



Ανταποκρινόμενη στην έκκληση της κυβέρνησης για στήριξη της γειτονικής χώρας, η εταιρεία στέλνει στη Βηρυτό ποσότητες ξηράς τροφής μακράς διάρκειας

Στο πλευρό του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου στέκονται οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, θεωρώντας ως ελάχιστη υποχρέωσή τους να συμβάλουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται για αντιμετώπιση των συνεπειών από τη φονική έκρηξη που συγκλόνισε τη γειτονική χώρα την περασμένη Τρίτη. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία διατηρεί από την πρώτη στιγμή ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την κυπριακή κυβέρνηση.

Ανταποκρινόμενες στην έκκληση της Κυβέρνησης για στήριξη της γειτονικής χώρας, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προσέφεραν ξηρά τροφή μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει. Η βοήθεια θα αποσταλεί στη γειτονική χώρα με πτήση της Cyprus Airways που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για τη Βηρυτό.

Παράλληλα με τη βοήθεια που θα αποσταλεί στον Λίβανο, στην ανακούφιση των πληγέντων θα μπορούν να συμβάλουν από αύριο κάνοντας τα ψώνια τους και οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθούν σημεία συλλογής ξηράς τροφής μακράς διάρκειας και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε όλα τα καταστήματά μας.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, σημείωσε ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στέκονται αλληλέγγυες στον λαό του Λιβάνου, στις δύσκολες στιγμές που βιώνει και ενισχύουν τις προσπάθειες της γειτονικής χώρας να αντιμετωπίσει τις τραγικές συνέπειες της έκρηξης. «Οι αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς καθοδηγούν κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Πιστεύουμε ότι εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, ακόμη και η μικρότερη παροχή βοήθειας μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η απόφασή μας να συμβάλουμε στην κάλυψη των αναγκών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», υπογράμμισε. Ανέφερε ακόμη ότι η εταιρεία παραμένει στη διάθεση της κυβέρνησης για την κάλυψη πρόσθετων αναγκών.

 Ο άνθρωπος είναι οι πράξεις του. Βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




387