Δείτε-Καταγγελία: Ζήτησαν τεστ κορωνοϊού από Λεμεσιανούς για να πάνε σε ξενοδοχείο της Πάφου διακοπές

04.08.2020



Την ώρα που τα ξενοδοχεία σύμφωνα με τον ΠΑΣΥΞΕ διανύουν τον δυσκολότερο Αύγουστο των τελευταίων δεκαετιών, κάποιοι ξενοδόχοι φαίνεται ότι εμποδίζουν με την συμπεριφορά τους τον εγχώριο τουρισμό. Σύμφωνα με καταγγελία 29χρονης από τη Λεμεσό στη Cyprus Times γίνεται και διαχωρισμός σε σχέση με τους Λεμεσιανούς λόγω της επιδημιολογικής εικόνας της πόλης.

Καταγγελία που έγινε στη Cyprus Times από την 29χρονη, αναφέρει ότι, ξενοδοχείο στην Πάφο, αφού έγινε κράτηση από συγκεκριμένη παρέα ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους, ότι για να επισκεφθούν το ξενοδοχείο θα πρέπει πρώτα να υποβληθούν όλοι σε εξέταση για κορωνοϊό.

Η καταγγέλλουσα λέει στη Cyprus Times «μόλις άκουσαν ότι θα πάμε από Λεμεσό, αμέσως μας ενημέρωσαν για τεστ κορωνοϊού το οποίο θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουμε όλοι. Αφού παραπονεθήκαμε για τον διαχωρισμό που κάνουν προς την Λεμεσό, μας είπαν ότι τελικά θα το ζητάνε από όλους για ασφάλεια, όμως αντιληφθήκαμε ότι αυτό ήταν δικαιολογία γιατί παραπονεθήκαμε»

Την ίδια ώρα όπως καταγγέλλει η γυναίκα, απογοητευτικές ήταν και οι τιμές οι οποίες ήταν άλλες διαδικτυακά, ενώ τους ανέφεραν διαφορετικές τιμές όταν ρώτησαν τηλεφωνικώς.

«Επίσης για τις τιμές θέλω να αναφέρω ότι όταν ρωτήσαμε στο ξενοδοχείο για τις τιμές που αφορούν μισή ημέρα με ένα γεύμα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι είμαστε Κύπριοι μας είπαν 60 ευρώ το άτομο, ενώ στο διαδίκτυο διαφημίζουν 110 ευρώ για δύο άτομα μαζί με γεύμα και διαμονή για ένα βράδυ».

«Θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η Κύπριοι πληρώνουν τα σπασμένα κάθε φορά» αναφέρει η καταγγέλλουσα.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


855