Μητέρα 13χρονης της έκανε πάρτυ στην Λεμεσό με 30 ανήλικους και πυροτεχνήματα τα οποία έριχναν τα παιδιά! (vd)

03.08.2020



Υγειονομική βόμβα, το πάρτι 13χρονης στην Λεμεσό. Αψηφώντας τον περιορισμό στις συναθροίσεις μέχρι τα 10 άτομα που ισχύει για την Λεμεσό, η μητέρα της 13χρονης διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της, προσκαλώντας στο σπίτι πλήθος συμμαθητών της, με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός. 

Γιάννης Σωτηριάδης, Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
30 ανήλικα πρόσωπα 12 με 14 ετών συμμετείχαν σε πάρτι φίλης τους 13χρονης, εξού και καταγγέλθηκε η μητέρας της 13χρονης που διοργάνωνε το πάρτι.

Περίπολα της Αστυνομίας δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο διαπιστώνοντας ότι παράλληλα σημειώνονταν και εκρήξεις πυροτεχνημάτων.

Αφού κατήγγειλαν την μητέρα με εξώδικο πρόστιμο, για παραβίαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η χρήση των πυροτεχνημάτων γινόταν από 13χρονα παιδιά...

Γιάννης Σωτηριάδης, Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
Τα πυροτεχνήματα τα προμήθευσε 44χρονος Ελληνοκύπριος στον γιο του ηλικίας 13 ετών ο οποίος στην συνέχεια τα πούλησε σε συνομήλικό του που συμμετείχε στο πάρτι.

Πρόκειται μάλιστα για ταχυδρομικό υπάλληλο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τα πυροτεχνήματα από άγνωστο του στην τιμή των 15 ευρώ και ότι ο γιος του τα πούλησε στην 13χρονη που είχε το πάρτι, στην τιμή των 25 ευρώ. Ο 44χρονος τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 5 ημερών από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Σαρωτικοί έλεγχοι

Από το πρωί στην Λεμεσό έγιναν 70 έλεγχοι, στο πλαίσιο της τήρησης του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου.

Γιάννης Σωτηριάδης, Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
Έγιναν έξι καταγγελίες, σε σούπερμαρκετ, μινιμαρκετ, περίπτερο, καφετέρια για χρήση μάσκας. Έλεγξαν εκκλησίες τόσο στην πόλη της Λεμεσού όσο και στην ύπαιθρο και τηρούνταν τα μέτρα.

Με την Αστυνομία να διαμηνύει ότι θα εντείνει τους ελέγχους της, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας στην Λεμεσό.

Ac;h


Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1032