Nέα τραγωδία στην Λεμεσό: Καταπλακώθηκε από 1,5 τόνο ξυλείας ο άτυχος Λούκας (pics)

14.07.2020



Μία ακόμα τραγωδία στην Κύπρο… Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το εργατικό ατύχημα σε αποθήκη με ξυλεία στη Λεμεσό. Νεκρός είναι ο Λούκας Μοσφιλής, 65 ετών.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης ξυλείας μέσα από εμπορευματοκιβώτιο, πάνελ με ξύλα υποχώρησαν κατά τη μεταφορά με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσουν και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δηλώσεις από τη σκηνή έκανε ο Κύπρος Κύπρου, Προϊστάμενος του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Λεμεσού, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Απέδωσε την αιτία του θανατηφόρου ατυχήματος στον τρόπο που είχαν τοποθετηθεί οι δεσμίδες ξυλείας στο εμπορευματοκιβώτιο, που έφτασε από τη Ρωσία.

«Δυστυχώς είχαμε σήμερα ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα. Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια αυτού του περιστατικού. Φαίνεται όμως από τις πρώτες ενδείξεις και πληροφορίες που έχουμε πάρει, ότι το ατύχημα έγινε κατά την εκφόρτωσης δεσμίδων ξυλείας από εμπορευματοκιβώτιο. Το φορτίο ήρθε από τη Ρωσία. Υπήρχε μία ιδιαιτερότητα στο βάθος του container στον τρόπο στοιβάσματος της ξυλείας. Στην προσπάθεια ενός εκ των διευθυντών της εμπορικής εταιρείας που εισήγαγε το φορτίο και του οδηγού του αρθρωτού οχήματος που μετέφερε το εμπορευματοκιβώτιο, οι οποίοι ήταν μέσα και προσπαθούσαν να βρουν τρόπο εκφόρτωσης τριών δεσμίδων που ήταν σε όρθια θέση στο βάθος του εμπορευματοκιβωτίου, έπεσαν δύο δεσμίδες συνολικού βάρους περίπου 1500 κιλών και καταπλάκωσαν τον οδηγό του οχήματος» είπε.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


816