Tραγωδία στην Λευκωσία: Νεκρός οδηγός λεοφωρείου και ποδηλάτης

13.07.2020



Δύο τα θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν το πρωί στη Λευκωσία σε διάστημα μιας περίπου ώρας – «Έσβησε» 73χρονος μοτοποδηλάτης και οδηγός λεωφορείου έξω από το Μακάριο Στάδιο στην Μακεδονίτισσα. 

Μαύρη Δεύτερα για την Κύπρο με δύο οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα.

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκε στις 9:40 στην περιοχή ΣΟΠΑΖ και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Τζον Κένεντι.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε 73χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως ο οδηγός του οχήματος ανέκοψε την πορεία του μοτοποδηλάτη, ωστόσο οι εξετάσεις της Τροχαίας συνεχίζονται προκειμένου να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Παρασύρθηκε από το λεωφορείου του οδηγός 

Η δεύτερη τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί στον δρόμο της Μακεδονίτισσας και συγκεκριμένα έξω από τον Σταθμό Επιβίβασης και Αποβίβασης των λεωφορείων με θύμα τον οδηγό του λεωφορείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα διερευνώνται, ωστόσο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ο άτυχος οδηγός δεν είχε τραβήξει το χειρόφρενο του οχήματος του. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Cyprus Times ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, φαίνεται ότι όταν το αντιλήφθηκε ο οδηγός και εφόσον η πόρτα του λεωφορείου είχε κλείσει, επιχείρησε από το παράθυρο που βρίσκεται στην πλευρά του οδηγού να τραβήξει το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Να σημειωθεί πως το λεωφορείο εκείνη την ώρα δεν μετέφερε επιβάτες.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη και αυτό το θανατηφόρο δυστύχημα διερευνώνται από τα μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας σε συνεργασία με τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου καθώς και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, αφού το μοιραίο συνέβη εν ώρα εργασίας





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1396