Οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής ο άτυχος Παναγιώτης που ξεψύχησε στο μεροκάματο

13.07.2020



Τα αίτια της τραγωδίας που γράφτηκε λίγο πριν το μεσημέρι στην Μακεδονίτισσα, ψάχνει η Αστυνομία, ενώ ο χαμός του 51χρονου Παναγιώτη Χριστοφή από τη Λακατάμια, πατέρα δυο παιδιών, σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια, του φίλους και τους συνεργάτες του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος 51χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το λεωφορείο του και εξήλθε από αυτό. Ωστόσο, φαίνεται να μην είχε γίνει η ρύθμιση του χειρόφρενου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να αρχίσει να κινείται και να παρασύρει τον 51χρονο, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να το ακινητοποιήσει.

Ο άτυχος 51χρονος καταπλακώθηκε και εγκλωβίστηκε κάτω από το λεωφορείο και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στο σημείο για εξετάσεις έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σε δηλώσεις το ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου, ανέφερε πως διερευνάται ο λόγος που το χειρόφρενο ήταν κατεβασμένο, ενώ θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Όπως είπε, «ο άτυχος οδηγός καταπλακώθηκε από το λεωφορείο, στην προσπάθεια του να ανακόψει την πορεία του λεωφορείου, ενώ σε αυτό δεν υπήρχαν επιβάτες». 

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της εταιρείας των λεωφορείων, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος, ενώ όπως είπε, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, η εταιρεία θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.  

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3061