H βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη: Ζευγάρι στην Πάφο έπεσε με το όχημα τους από υψός στη θάλασσα

03.07.2020



Ζεύγος ομογενών που απολάμβαναν τη μαγευτική βραδιά σε ερημική περιοχή του Ακάμα κινδυνεύσαν χθες βράδυ όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε από ύψος στη θάλασσα.

Το παράξενο ατύχημα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης κοντά στην περιοχή της παραλίας της Λάρας.

Ο 40χρονος οδηγός του αυτοκίνητου στάθμευσε το όχημα δίπλα από αγροτικό δρόμο κοντά σε γκρεμό, πάνω από τη θάλασσα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα ενώ δε ήταν σε λειτουργία η μηχανή του κινήθηκε προς τη θάλασσα και έπεσε στο νερό από ύψος πέντε περίπου μέτρων.

Ο οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να ανασύρει στην ακτή και τη σύντροφο του η οποία έχει τραυματισθεί. Ο ίδιος έτρεξε για να αναζητήσει βοήθεια αφήνοντας για λίγο τη γυναίκα στα βράχια τραυματισμένη.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβετστική Υπηρεσία που ανέσυρε τη γυναίκα και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ενώ στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και ο 40χρονος.

Όπως διαπιστώθηκε ο 40χρονος υπέστη κατάγμα λεκάνης και κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης με κατάγματα και αναπνευστική δυσχέρεια.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


878