ΤΩΡΑ: Λύθηκε το μυστήριο του φονικού της Λακατάμιας: Απάντησε η νεκροτομή στο τι συνέβη!

01.07.2020



Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς του 56χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου και της 44χρονης Νίκης Σιεφταλή, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα από τις νεκροτομές που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος τόσο της 44χρονης όσο και του 56χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. 

Ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος και η 44χρονη στο κάτω μέρος του λαιμού, ενώ όπως προκύπτει, ο άντρας ήταν αυτός που σκότωσε την γυναίκα και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. 

Σε ότι αφορά το τραύμα της γυναίκας στο χέρι, κάτι που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάτησε αυτή τη σκανδάλη, κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για έγκαυμα ή τραύμα και ως εκ τούτου αποκλείστηκε αυτό το σενάριο. 

Η νεκροτομή έρχεται να επιβεβαιώσει το επικρατέστερο σενάριο που που είχαν καταλήξει οι Αρχές, μετά και τον εντοπισμό του σημειώματος που άφησε ο 56χρονος, με το οποίο έλεγε πως θα θέσει τέρμα στη ζωή του και αποχαιρετούσε την οικογένεια του. 


Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος και η 44χρονη εντοπίστηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμα του Χριστοδούλου, με την Αστυνομία εξαρχής να αποκλείει την εμπλοκή τρίτου προσώπου και να διερευνά υπόθεση φόνου και αυτοχειρίας.

Πηγή: reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2328