Νέες εξελίξεις Φονικό Λακατάμιας: Βρέθηκε και δεύτερο κυνηγετικό όπλο

30.06.2020



Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την διπλή τραγωδία που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λακατάμια, με σκοπό να διαπιστωθεί ποιο από τα δύο πρόσωπα είναι αυτό που σήκωσε το κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε το άλλο και εν συνεχεία έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίστηκαν σήμερα και όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times, στο διαμέρισμα της οδού Ρήγα Φεραίου όπου εκτιλύχθηκε η τραγωδία, εντοπίστηκε και δεύτερο κυνηγετικό όπλο -από το οποίο δεν ρίφθηκαν πυροβολισμοί- αριθμός φυσιγγίων και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Δείτε εδώ: Ανατρεπτικές εξελίξεις φονικό Λακατάμιας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν άκουσε κανείς τους πυροβολισμούς

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως γράφτηκε από τον 56χρονο Χριστοδούλου είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών. Στο σημείωμα τα λόγια που αναγράφονται είναι μια συγνώμη… και ότι έπρεπε να γίνει, δηλαδή ότι ο 56χρονος είχε σκοπό να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Όπως ανέφερε έγκυρη αστυνομική πηγή, από την σκηνή ωστόσο μπορεί κάνεις να συμπεράνει ότι η 44χρονη είναι αυτή που πυροβόλησε τον 56χρονο. Αυτό όπως μας επισημάνθηκε, φαίνεται να προκύπτει και από τα τραύματα που φέρει καθώς όπως μας επεξηγήθηκε είναι πολύ δύσκολο κάποιος να θέσει τέρμα στη ζωή του και να φέρει τραύμα στο στήθος. Επίσης και το γεγονός ότι το κυνηγετικό εντοπίστηκε δίπλα της 44χρονης και μερικώς επάνω της, ωστόσο επί το παρόντος και εν αναμονή ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Πηγή: cyprustimes.com

Δείτε εδώ Νέες λεπτομέρειες-σοκ για το φονικό στην Λακατάμια: «Με πρόδωσε...Τα αφήνω όλα στις κόρες μου...»



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1334