Η μικρή Μαρία μετά το τέλος της «καραμπίνας» μαζί με τους γονείς και τα ξαδέρφια της συνάντησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη

02.06.2020Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τήρησε την υπόσχεσή του και με την ευκαιρία της άρσης των περιοριστικών μέτρων και την ελεύθερη πλέον διακίνηση, προσκάλεσε και επίσημα πλέον τη μικρή Μαρία μαζί με τα ξαδέλφια της καθώς και τους γονείς της στο Προεδρικό.

Η πρόσκληση έγινε τηλεφωνικώς. Κάπως έτσι, η μικρούλα που πριν από περίπου δύο μήνες έκανε το γύρο του κυπριακού και ελληνικού διαδικτύου και το viral βιντεάκι της φιλοξενήθηκε ακόμη και σε γνωστές ελλαδικές, τηλεοπτικές εκπομπές, βρέθηκε την 1η Ιουνίου δίπλα στον Πρόεδρο, ο οποίος τη χαιρέτισε με εγκάρδιο τρόπο.Μετά το πρώτο -και αναμενόμενο- κόμπιασμα, η Μαρία έδειξε να ενθουσιάζεται και αυτό οφειλόταν όπως μας είπε η μαμά της, στο γεγονός ότι «όλοι τους καλοδέχτηκαν και τους έκαναν να αισθανθούν άνετα και οικεία από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα αποχωρούσαν».

Η κ. Μαρίνα Χρίστου, αν και στην αρχή δίσταζε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία τους αυτή, αφού μετά από το viral βιντεάκι που κυκλοφόρησε με την κορούλα της δέχθηκε καταιγισμό σχολίων «κάποια γεμάτα αγάπη αλλά και αρκετά στενάχωρα» αποφάσισε να το πράξει «για να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τήρησε την υπόσχεσή του και δεν απογοήτευσε την Μαρία».

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Ο πρόεδρος ήταν λεβέντης. Άψογος στη συνάντησή μας και καταπληκτικός με τα μωρά. Είναι σημαντικό νομίζω να του το αναγνωρίσουμε αυτό»

Πηγή: https://avant-garde.com.cy/

 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Λαμπροπούλου: Η σπάνια εικόνα με τον σύντροφό της και μάλιστα φορώντας matchy – matchy outfit!

Στον Πρωταρά πέρασαν το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο αγαπημένος της Ραφαέλλος Στυλιανού. Διάβασε περισσότερα

Μαρία Ιωάννου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με το vintage φόρεμα της μητέρας της και ήταν υπέροχο Διάβασε περισσότερα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα σανδάλια που όλες μας αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας Διάβασε περισσότερα

Κρίστη Αγαπίου: H matchy - matchy εμφάνιση με την κόρη της που μας ενθουσίασε! Διάβασε περισσότερα


3586