Θρήνος για την 29χρονη Ελένη: Βρέθηκε νεκρή στο θάλαμο νοσοκομείου που ήταν το παιδί της

22.05.2020Η 29χρονη Ελένη μητέρα δυο παιδιών βρέθηκε νεκρή σε θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη. Βρέθηκε νεκρή απο μητέρα άλλου παιδιού που ήταν σε διπλανό θάλαμο.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες φώναξε τους γιατρούς προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ο σύζυγός της βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ, όπως και όλοι που την γνώριζαν. Τον σύζυγό της τον ενημέρωσαν απο το Νοσοκομείο, λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Αμέσως εκείνος κατάλαβε οτι κάτι κακό συμβαίνει.

Είχε δύο παιδάκια, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών. Στενός φίλος της οικογένειας είπε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει αύριο η ιατροδικαστική εξέταση.

stroumfaki.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


1200