Κύπρος: Ξεχείλισε η οργή των γονιών - Παιδάκι σε τροχοκάθισμα κλαίει και ρωτά γιατί δεν μπορεί να πάει σχολείο

22.05.2020Ξεχείλισε η οργή των γονιών παιδιών με ειδικές ανάγκες που το πρωί της Παρασκευής 22/5 βρέθηκαν έξω από το Υπ. Παιδείας, ζητώντας εξηγήσεις από τον Υπουργό, ωστόσο ο Πρόδρομος Προδρόμου απουσίαζε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τους γονείς δέχτηκε ο κύριος Μάριος Παναγίδης(Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Παιδείας) με την αντιπροσωπεία των γονιών να ασκεί σκληρή κριτική στην απόφαση του Υπουργείου που αφήνει τα παιδιά τους εκτός σχολικών αιθουσών

Ο κ. Παναγίδης προσπάθησε να καθησυχάσει τους γονείς αναφέροντας πως θα μεταφέρει όλα τα αιτήματα τους στον Υπουργό Παιδείας. Την ίδια ώρα ο κ. Παναγίδης ενημέρωσε τους γονείς πως θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια συνεδρίαση μιας ομάδας που θα εξετάσει το ζήτημα και τους γονείς να διαπιστώνουν ότι άρησε πολύ η σύσταση της εν λόγω επιτροπής.

Οι γονείς, μέσα ένα κλίμα φορτισμένο και με δάκρυα στα μάτια ζητούσαν ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση για όλα τα παιδιά ενώ έδωσαν διορία μέχρι την Δευτέρα (25/5) το πρωί στον Υπουργό Παιδείας να εξετάσει τα αιτήματα τους συμπληρώνοντας πως αν δεν βρεθούν λύσεις (25/05), μεταβούν ξανά στο Υπουργείο Παιδείας.

Χαρακτηριστική και συγκινητική ήταν η αναφορά πατέρα παιδιού καθηλωμένο σε τροχοκάθισμα, που βλέπει τα άλλα τρία αδελφάκια του να πηγάινουν κανονικά στο σχολείο και κλαίγοντας να ρωτά τον πατέρα του, γιατι το ίδιο δεν μπορεί να πάει. Δείτε όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι»: 

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


217