Ελενα Παναγιώτου: Έδιωξαν Κύπρια μονογονιό απο υπεραγορά επειδή πήγε να ψωνίσει με τα παιδιά της

08.04.2020Κύπρια μητέρα κατήγγειλε ότι υπέστη δυσμενή διάκριση ως μονογονιός, όταν της απαγόρευσαν να ψωνίσει σε υπεραγορά επειδή είχε μαζί τα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για τη 46χρονη Έλενα Παναγιώτου, η οποία ζει στο ανατολικό Λονδίνο. Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο υπεύθυνος του καταστήματος της είπε να φύγει, επειδή παραβίαζε τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και συγκεκριμένα το μέτρο που αφορά στον αριθμό των καταναλωτών μέσα στο κατάστημα.  

Η Κύπρια είχε πάει στο εν λόγω κατάστημα με την επτάχρονη κόρη της και τον τετράχρονο γιο της, όταν με έκπληξη άκουσε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το κατάστημα.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της έπρεπε να πάει με τα παιδιά της στο κατάστημα, αφού δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα τους στο σπίτι, ενώ οι συγγενείς της βρίσκονται στην Κύπρο.

Όταν προσπάθησε να εξηγήσει στον υπεύθυνο ότι δεν είχε πού να αφήσει τα παιδιά της για να κάνει ψώνια, της απάντησαν ότι «αυτό είναι δικό της πρόβλημα».

Πάντως, αν και της είπαν ότι έπρεπε να φύγει, ψώνισε τα απαραίτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το κατάστημα. Δείτε πιο κάτω όσα περιέγραψε

 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


1855