Κύπρος: Συγκλονίζει ο γιος της γυναίκας που πέθανε και διαγνώστηκε με κορωνοϊό «Ελάτε πάρτε την - Μας παρέδωσαν ένα σφραγισμένο φέρετρο - Την επετάξαν»

07.04.2020



Στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής του Ονούφριου Σωκράτους «Ενημέρωση Τώρα» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/4 ο Γιώργος Τσαγγαράς του οποίου η μητέρα έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή και στο 4ο τεστ, είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον γιο της, Γιώργο Τσαγγαρά, η μητέρα του, πέρασε από διάφορα νοσηλευτήρια, χωρίς να την δεχθούν για νοσηλεία σε κανένα από αυτά. Όπως σημείωσε, η ηλικιωμένη πέρασε από τρεις κλινικές στην Πάφο, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Συγκλονίζει μάλιστα αναφέροντας ότι πήραν αρνητικές απαντήσεις για νοσηλεία, με την νεκρή πλέον μητέρα του να απευθύνεται στον λειτουργό υγείας και να του λέει: «Αν ήταν η μητέρα σου δαμε σήμερα, θα έκαμνες αυτό το πράμα»(να τους διώξει ουσιαστικά).

Στη συνέχεια, όπως αφηγείται, την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και πάλι τους ανέφεραν ότι δεν δέχονται ασθενείς και τους παρέπεμψαν σε δύο άλλες κλινικές. Μετά από τηλεφώνημα και αφού δεν είχαν άλλη επιλογή διευθετήθηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύτηκε στον 5ο όροφο, μαζί με τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

«Της έγιναν τέσσερα τεστ κορωνοϊού, στα τρία το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και μετά που πέθανε, μετά από 11 μέρες, έβγαλαν ότι το 4ο τεστ ήταν θετικό» τα λόγια του κύριου Τσαγγαρά. Συμπλήρωσε, πως δεν άφηναν τα παιδιά της να επισκεφθούν τη μητέρα τους αλλά ούτε και να την μεταφέρουν σε άλλο ίδρυμα ώστε να είναι κοντά τους. «Την 5η μέρα η κατάσταση της επιδεινώθηκε, μπήκε σε καταστολή και την 9η μέρα, βρέθηκε με κορωνοϊό».

«Μας παρέδωσαν ένα φέρετρο κλειστό, σφραγισμένο» συμπλήρωσε ο κ. Τσαγγαράς που με παράπονο τόνισε πως η μητέρα του μεγάλωσε 6 παιδιά και έστειλε 5 παιδιά στο στρατό. «Έπρεπε να πεθάνει με τιμές, όχι μια γυναίκα που την επετάξαν, ούτε την είδαμε» είπε με τρεμάμενη φωνή, εμφανέστατα συγκλονισμένος από τα όσα πέρασε η οικογένεια αλλά και η μητέρα του.

Στέλιος Στυλιανού
tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


679