«Θα αφήσει εμάς για να έρθει σε σένα. Γιατί δεν το σέβεσαι;» Η σύζυγος ενός γιατρού μοιράζεται τη δική της αλήθεια

31.03.2020



Η σύζυγος ενός γιατρού ανοίγει την καρδιά της – Αυτή είναι η δική μου κραυγή απόγνωσης αναφέρει – Άνθρωποι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκονται κοντά σε επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής εκθέτουν τις απόψεις τους – Και όλοι σου φωνάζουν να Μείνεις Σπίτι.

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι όλοι μας πρέπει να πειθαρχήσουμε στα μέτρα που επιβάλλονται, η συγκεκριμένη γυναίκα περιγράφει με τον πιο σκληρό τρόπο το πως βιώνει αυτές τις κρίσιμες στιγμές μέσα από την μάτια της συζύγου γιατρού.

Aυτούσια η ανάρτηση της:

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ…

Θα μιλήσω για πρώτη φορά σαν σύζυγος γιατρού. Ο δικός μου άντρας πηγαίνει καθημερινά στο ιατρείο για να μπορείς εσύ να είσαι σπίτι στον καναπέ σου. Είναι εκεί για να μπορείς να είσαι εσύ καλά. Σπίτι σου,με την οικογένεια σου. Ξέρεις πως αν εσύ αρρωστήσεις αυτός θα τρέξει σε σένα γιατί είναι πιστός στον όρκο του και εμείς η οικογένεια του θα έρθουμε σε δεύτερη μοίρα;;; Ξέρεις πως τις κόρες του, εμένα την γυναίκα του, που για 25 χρόνια είμαι δίπλα του, θα μας αφήσει και θα ‘ρθει σε σένα που αρρώστησες αν και δεν σε γνωρίζει καν; Γιατί δεν το σέβεσαι;

Τόσοι γιατροί, τόσοι νοσηλευτές θυσιάζουν τον εαυτό τους, θυσιάζουν την δίκη τους οικογένεια για ποιον;;;; Για σένα τον ανεύθυνο; Για σένα που δεν εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή;;;

Γιατί νομίζεις ότι επειδή πήγες κρυφά στην φίλη σου για καφέ, δήθεν για να παίξουν τα μωρά έκανες κατόρθωμα;;; Γιατί νομίζεις ότι επειδή πετάχτηκες να δεις την μάμα σου έστω και 5’ έκανες κατόρθωμα;;; Γιατί νομίζεις ότι πηγαίνοντας έξω για περπάτημα,ενώ μέχρι πριν την καραντίνα έκανες διάδρομο σπίτι σου για γυμναστική, έκανες κατόρθωμα;;;

Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; Σταματά να βάζεις το ΕΓΩ πάνω από το ΕΜΕΙΣ.

Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί και οι νοσηλευτές φωνάζουν να κάτσετε στα σπίτια σας για να τους βοηθήσετε να τελειώσει το μαρτύριο που ζουν. Λυπηθείτε τους. Είναι άνθρωποι και αυτοί. Παλεύουν με όλα τα εφόδια που έχουν να σώσουν όσες περισσότερες ψυχές μπορούν!

Γιατί; Για ποιον;; Για σένα που δεν παίρνεις στα σοβαρά ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ;

Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί η μάμα σου, ο παπάς σου,η γιαγιά σου,ο παππούς σου να είναι ο επόμενος στην μακάβρια λίστα;;;; Στην λίστα με τα θύματα του ιου που συνέχεια αυξάνεται;; Ή ακόμα και εσύ ο ίδιος που νομίζεις είσαι νέος,δυνατός και δεν θα κολλήσεις να είσαι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ;;; Δεν γίνεται να μην συμμορφωθείς.

Εγώ έχω να δω τους δικούς μου πάνω από 20 μέρες. Και ξέρεις γιατί;;; Γιατί τους ΛΑΤΡΕΥΩ και δεν θέλω να έρθω σε επαφή μαζί τους μήπως και τους μεταφέρω το μικρόβιο έστω και εν αγνοία μου. Πεθύμησα την γιαγιά μου,τον παππού μου. Πεθύμησα τον μικρούλη της αδερφής μου που έβγαλε το πρώτο του δοντάκι και δεν ήμουν εκεί. Έκλαψα όταν προχτές δεν ήμουν δίπλα στην μάμα μου που έκανε επέμβαση. Πεθύμησα τους φίλους μου αλλά κάνω υπομονή… Και ξέρεις γιατί; Γιατί τους αγαπώ και δεν θέλω να βάλω σε κίνδυνο την υγεία τους. Σταμάτα να είσαι εγωιστής. Είσαι πραγματικά τόσο ανεύθυνος που δεν μπορείς να μείνεις μέσα στο άνετο σπίτι σου,για λίγες ημέρες; Πήγαινε μία φορά την βδομάδα υπεραγορά. Πήγαινε μία φορά την βδομάδα φαρμακείο.

Οι γιατροί κ οι νοσηλευτές είναι εξαντλημένοι και σωματικά και ψυχολογικά. Πόσο νομίζεις θα αντέξουν;;; Εύχομαι μόνο να μην τους χρειαστείς και να μην μπορούν να σε βοηθήσουν γιατί όταν έβγαζαν κραυγή απόγνωσης και αγανάκτησης εσύ νόμιζες πως ήσουν ο έξυπνος και παρανομούσες βγαίνοντας έξω.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ.

cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


635